Grön dubbelburgare extra allt
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ost350 g
- Tomat, skivad300 g
- Majonnäs5 dl
- Kruksallad200 g
- BBQ-sås100 g
- Rödlök3 st
- Svartpeppar
TILLAGNING
1. Tillaga Vegansk burgare enligt anvisning på förpackning.
2. Blanda majonnäs och krydda med svartpeppar efter smak.
3. Dela på hamburgerbröden och bryn dessa i smör.
4. Montera burgare med dubbla bröd med ost mellan brödskivorna. Bred majonnäs på brödskivorna och lägg på tomat, rödlök, två Veganska burgare och tillsätt bbq-sås mellan de två Vegansk burgarna. Toppa med sallad och lite mer majonnäs.
Tips!
Variera de vegetariska burgarna på menyn och alternera med Veggie Burgare.
Denna lakto-ovo-vegetariska burgaren med extra allt kan vi garantera mättar. Dessutom är den full av ärtprotein, vilket är en mycket klimatsmart och god proteinkälla.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)1150,99 kcal
- Energi (kJ)4817,97 kJ
- Fett72,50 g
- Enkelomättade fettsyror11 g
- Fleromättade fettsyror27,13 g
- Mättade fettsyror12,12 g
- Fiber7,80 g
- Järn0,70 mg
- Kalcium320,99 mg
- Kalium278,63 mg
- Kolesterol87,45 mg
- Kolhydrat55,14 g
- Disackarider2,57 g
- Monosackarider2,22 g
- Sackaros0,97 g
- Magnesium26,33 mg
- Natrium647,32 mg
- Niacin0,73 mg
- Protein66,54 g
- Riboflavin0,20 mg
- Tiamin0,05 mg
- Vatten93,75 g
- Vitamin B121,08 µg
- Vitamin B60,16 mg
- Vitamin C5,67 mg
- Vitamin D0,07 µg
- Vitamin E3,36 mg
- Zink1,53 mg