Pease sliders med grönkålspesto

Green Cuisine sliders med grönkålspesto

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Små sliderbröd
    650 g
  • Grönkål
    500 g
  • Pumpafrö
    140 g
  • Vitlök
    3 st
  • Rapsolja
    90 g
  • Prästost
    200 g
  • Isbergssallad
    200 g
  • Tomat
    300 g

TILLAGNING

  1. 1. Lägg grönkål i en mixer tillsammans med pumpafrö, vitlök, olja och ost.

  2. 2. Mixa ihop till en pesto.

  3. 3. Stek upp Vegobullar eller värm på bleck i ugn.

  4. 4. Tryck till Vegobullarna lätt och lägg dem i små hamburgarbröd.

  5. 5. Lägg på ost och servera med sallad och tomater.

    Tips!
    Sätt en tandpetare i burgaren när den är färdig monterad så håller alla ingridienserna sig på plats.

    Sliders, alltså små hamburgare. Perfekta att servera på vilket buffébord som helst. Både stora och små gäster kommer att uppskatta dessa goda, gröna sliders.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    570,93 kcal
  • Energi (kJ)
    2389,20 kJ
  • Fett
    28,73 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,23 g
  • Mättade fettsyror
    6,23 g
  • Fiber
    6,58 g
  • Järn
    3,28 mg
  • Kalcium
    287,77 mg
  • Kalium
    564,90 mg
  • Kolesterol
    16,30 mg
  • Kolhydrat
    44,31 g
  • Disackarider
    1,68 g
  • Monosackarider
    4,92 g
  • Sackaros
    0,51 g
  • Magnesium
    113,01 mg
  • Natrium
    273,90 mg
  • Niacin
    2,50 mg
  • Protein
    30,54 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vatten
    132,99 g
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin B6
    0,25 mg
  • Vitamin C
    25,02 mg
  • Vitamin D
    0,23 µg
  • Vitamin E
    8,10 mg
  • Zink
    2,57 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet