Curry coleslaw

Curry Coleslaw

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • 500 g
  • Vitkål
    200 g
  • Dressing:
  • Majonnäs
    100 g
  • Äppelmos
    50 g
  • Gul Curry
    2 g
  • Svartpeppar
  • Salt

TILLAGNING

  1. 1. Börja med att tillaga Grönsaksblandning enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Strimla vitkålen tunt och blanda med grönsaksblandningen.

  3. Dressing
    Blanda majonnäs, äppelmos och lite curry. Smaka av med salt och peppar.

  4. Vid servering ringla dressingen över grönsaksblandningen och vitkålen.

  5. Tips!

  6. Prova olika typer av curry och hitta din favorit.

  7. Ett grönsakstillbehör med mycket smak. Krämig och smakrik av dressingen. Enkelt att laga till många gäster och passar utmärkt att servera på salladsbordet.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    123,95 kcal
  • Energi (kJ)
    518,59 kJ
  • Fett
    8,29 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,55 g
  • Fleromättade fettsyror
    5,17 g
  • Mättade fettsyror
    0,82 g
  • Fiber
    1,80 g
  • Järn
    0,46 mg
  • Kalcium
    24,55 mg
  • Kalium
    139,60 mg
  • Kolesterol
    12 mg
  • Kolhydrat
    9,58 g
  • Disackarider
    1,49 g
  • Monosackarider
    3,01 g
  • Sackaros
    1,49 g
  • Magnesium
    15 mg
  • Natrium
    51,60 mg
  • Niacin
    0,68 mg
  • Protein
    2,01 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,08 mg
  • Vatten
    62,90 g
  • Vitamin B12
    0,10 µg
  • Vitamin B6
    0,10 mg
  • Vitamin C
    14,29 mg
  • Vitamin E
    0,65 mg
  • Zink
    0,29 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet