Curry Coleslaw
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 500 g
- Vitkål200 g
- Dressing:
- Majonnäs100 g
- Äppelmos50 g
- Gul Curry2 g
- Svartpeppar
- Salt
TILLAGNING
1. Börja med att tillaga Grönsaksblandning enligt anvisning på förpackningen.
2. Strimla vitkålen tunt och blanda med grönsaksblandningen.
Dressing
Blanda majonnäs, äppelmos och lite curry. Smaka av med salt och peppar.Vid servering ringla dressingen över grönsaksblandningen och vitkålen.
Tips!
Prova olika typer av curry och hitta din favorit.
Ett grönsakstillbehör med mycket smak. Krämig och smakrik av dressingen. Enkelt att laga till många gäster och passar utmärkt att servera på salladsbordet.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)123,95 kcal
- Energi (kJ)518,59 kJ
- Fett8,29 g
- Enkelomättade fettsyror1,55 g
- Fleromättade fettsyror5,17 g
- Mättade fettsyror0,82 g
- Fiber1,80 g
- Järn0,46 mg
- Kalcium24,55 mg
- Kalium139,60 mg
- Kolesterol12 mg
- Kolhydrat9,58 g
- Disackarider1,49 g
- Monosackarider3,01 g
- Sackaros1,49 g
- Magnesium15 mg
- Natrium51,60 mg
- Niacin0,68 mg
- Protein2,01 g
- Riboflavin0,04 mg
- Tiamin0,08 mg
- Vatten62,90 g
- Vitamin B120,10 µg
- Vitamin B60,10 mg
- Vitamin C14,29 mg
- Vitamin E0,65 mg
- Zink0,29 mg