Wrap med Sprödbakad fisk & coleslaw

Wrap med sprödbakad fisk & coleslaw

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillaga Sprödbakad fisk enligt anvisning på förpackningen. 

  2. 4. Rör ihop rapsolja med citronsaft och balsamico. Smaka av med salt och peppar. Häll vinägretten i salladen och blanda runt.

  3. Lägg lite sallad på tunnbrödet tillsammans med coleslaw och toppa med den sprödbakade fisken.

  4. Tips!

  5. Inga tunnbröd? Det går lika bra med tortillas!

  6. Wrap med Sprödbakad fisk med råg och havre. Gjord på MSC-märkt Alaska pollcok och tillåter enkel tillagning i ugn. Perfekt att servera till både barn och vuxna. 

  7. Coleslaw

  8. 1. Strimla vitkål och purjolök.

  9. 2. Blanda ihop majonnäs, crème fraiche, dill, tabasco samt salt och peppar.

  10. 3. Rör ihop vitkål och purjolök med såsen.

  11. Sallad med vinägrett

  12. 1. Koka ärterna och broccolibuketterna.

  13. 2. Hyvla polkabetor och rödlök tunt.

  14. 3. Blanda babyspenat med ärter, broccoli, polkabetor och rödlök.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    656,87 kcal
  • Energi (kJ)
    2748,49 kJ
  • Fett
    35,13 g
  • Enkelomättade fettsyror
    13,66 g
  • Fleromättade fettsyror
    12,75 g
  • Mättade fettsyror
    6,23 g
  • Fiber
    8,13 g
  • Järn
    2,94 mg
  • Kalcium
    141,35 mg
  • Kalium
    1320,44 mg
  • Kolesterol
    129,20 mg
  • Kolhydrat
    46,49 g
  • Disackarider
    6,65 g
  • Monosackarider
    5,92 g
  • Sackaros
    5,75 g
  • Magnesium
    118,65 mg
  • Natrium
    1713,74 mg
  • Niacin
    5,01 mg
  • Protein
    34,92 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,42 mg
  • Vatten
    328,35 g
  • Vitamin B12
    1,30 µg
  • Vitamin B6
    0,63 mg
  • Vitamin C
    79,77 mg
  • Vitamin D
    2,48 µg
  • Vitamin E
    7,61 mg
  • Zink
    2,50 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning