Wrap med sprödbakad fisk & coleslaw
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- tunnbröd400 g
- Coleslaw
- purjolök200 g
- vitkål600 g
- majonnäs1,50 dl
- Dill3 msk
- crème fraiche1,50 dl
- tabasco2 tsk
- salt6 g
- färsk spenat300 g
- svartpeppar3 g
- citronsaft0,50 dl
- rödlök300 g
- polkabetor300 g
- rapsolja5 msk
- vitvinsvinäger0,50 dl
- salt6 g
- svartpeppar5 g
TILLAGNING
Tillaga Sprödbakad fisk enligt anvisning på förpackningen.
4. Rör ihop rapsolja med citronsaft och balsamico. Smaka av med salt och peppar. Häll vinägretten i salladen och blanda runt.
Lägg lite sallad på tunnbrödet tillsammans med coleslaw och toppa med den sprödbakade fisken.
Tips!
Inga tunnbröd? Det går lika bra med tortillas!
Wrap med Sprödbakad fisk med råg och havre. Gjord på MSC-märkt Alaska pollcok och tillåter enkel tillagning i ugn. Perfekt att servera till både barn och vuxna.
Coleslaw
1. Strimla vitkål och purjolök.
2. Blanda ihop majonnäs, crème fraiche, dill, tabasco samt salt och peppar.
3. Rör ihop vitkål och purjolök med såsen.
Sallad med vinägrett
1. Koka ärterna och broccolibuketterna.
2. Hyvla polkabetor och rödlök tunt.
3. Blanda babyspenat med ärter, broccoli, polkabetor och rödlök.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)656,87 kcal
- Energi (kJ)2748,49 kJ
- Fett35,13 g
- Enkelomättade fettsyror13,66 g
- Fleromättade fettsyror12,75 g
- Mättade fettsyror6,23 g
- Fiber8,13 g
- Järn2,94 mg
- Kalcium141,35 mg
- Kalium1320,44 mg
- Kolesterol129,20 mg
- Kolhydrat46,49 g
- Disackarider6,65 g
- Monosackarider5,92 g
- Sackaros5,75 g
- Magnesium118,65 mg
- Natrium1713,74 mg
- Niacin5,01 mg
- Protein34,92 g
- Riboflavin0,27 mg
- Tiamin0,42 mg
- Vatten328,35 g
- Vitamin B121,30 µg
- Vitamin B60,63 mg
- Vitamin C79,77 mg
- Vitamin D2,48 µg
- Vitamin E7,61 mg
- Zink2,50 mg