Taco med Fish & Chips Roll och ärtig sås
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Riven rödkål700 g
- Rivna morötter300 g
- Apelsin i bitar400 g
- Majonnäs150 g
- Crème fraiche300 g
- Chili6 g
- Salt5 g
- Svartpeppar4 g
- Små torillas250 g
- Isbergssallad700 g
- Smörgåsgurka600 g
TILLAGNING
1. Blanda rödkål med morötter och apelsin.
2. Lägg Fish & Chips Roll på bleck och tillaga i ugnen på 230 grader i ca 12 minuter. Vänd fisken efter halva tiden.
3. Krossa ärter grovt och rör samman med majonnäs, crème fraiche, chili, salt och peppar.
4. Servera fisken i små tortillas med sallad, smörgåsgurka och den ärtiga såsen.
5. Salladen med rödkål, morötter och apelsin serveras vid sidan om tacon för ett fräscht tillbehör.
Tips!
Vår Fish & Chips Roll går även bra att fritera på 170 grader i ca 6 minuter. Enkelt och snabb att tillaga!
En enkel variant på fisktacos. Med Fish & Chips Roll blir det roligare och lättare att servera många fisktacos. Tillsätt de tillbehör som passar och låt tacofesten början!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)571,78 kcal
- Energi (kJ)2380,72 kJ
- Fett29,24 g
- Enkelomättade fettsyror8,54 g
- Fleromättade fettsyror10,36 g
- Mättade fettsyror8,06 g
- Fiber5,50 g
- Järn1,42 mg
- Kalcium96,45 mg
- Kalium778,15 mg
- Kolesterol109,14 mg
- Kolhydrat50,02 g
- Disackarider6,09 g
- Monosackarider7,10 g
- Sackaros5,09 g
- Magnesium63,03 mg
- Natrium1600,21 mg
- Niacin3,28 mg
- Protein22,95 g
- Riboflavin0,21 mg
- Tiamin0,25 mg
- Vatten278,08 g
- Vitamin B120,95 µg
- Vitamin B60,32 mg
- Vitamin C33,66 mg
- Vitamin D1,68 µg
- Vitamin E4,57 mg
- Zink1,50 mg