Sprödbakad fisk med spenat & fänkål

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Picklad rödkål

  2. 1. Gör en 1-2-3 lag och koka upp. 

  3. 2. Strimla rödkål och häll över lagen. Låt dra.

  4. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  5. 2. Skär fänkål och äpple i tunna skivor och marinera i citronsaft och socker.

  6. 3. Dela potatisen i små bitar eller skivor och stek med lite olja tills gyllene. 

  7. Tips!
    Förbered picklad rödlök dagen innan så den får stå och dra sig över natten. 

  8. Fänkål + äpple är en smakkombination utöver det vanliga. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    320,88 kcal
  • Energi (kJ)
    1342,59 kJ
  • Fett
    7,01 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,68 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,42 g
  • Mättade fettsyror
    2,12 g
  • Fiber
    5,45 g
  • Järn
    2,41 mg
  • Kalcium
    67,13 mg
  • Kalium
    1109,08 mg
  • Kolesterol
    98,56 mg
  • Kolhydrat
    38,16 g
  • Disackarider
    11,33 g
  • Monosackarider
    5,83 g
  • Sackaros
    11,33 g
  • Magnesium
    69,83 mg
  • Natrium
    703,92 mg
  • Niacin
    4,75 mg
  • Protein
    22,98 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,22 mg
  • Vatten
    264,85 g
  • Vitamin B12
    1,01 µg
  • Vitamin B6
    0,61 mg
  • Vitamin C
    62,78 mg
  • Vitamin D
    1,51 µg
  • Vitamin E
    1,89 mg
  • Zink
    1,01 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet