Sprödbakad fisk med potatis & gröna bönor

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Dela småpotatisarna på hälften och stek i panna med olivolja alternativt ugnsrosta dem på 225 grader i cirka 20 minuter, tills de blir gyllene.

  3. 3. Tillaga haricots verts med lite olja i stekpanna på medelvärme. Stek tills de blir möra och smaka av med salt och peppar.

  4. Tips!
    Servera tillsammans med säsongens grönsaker. 

  5. Klassisk rätt på klassiskt vis! Smaklig måltid!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    336,85 kcal
  • Energi (kJ)
    1409,48 kJ
  • Fett
    15,90 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,18 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,17 g
  • Mättade fettsyror
    3,40 g
  • Fiber
    4,65 g
  • Järn
    1,98 mg
  • Kalcium
    54,28 mg
  • Kalium
    956,25 mg
  • Kolesterol
    98,56 mg
  • Kolhydrat
    23,22 g
  • Disackarider
    0,65 g
  • Monosackarider
    1,48 g
  • Sackaros
    0,65 g
  • Magnesium
    75,82 mg
  • Natrium
    698,09 mg
  • Niacin
    4,72 mg
  • Protein
    22,90 g
  • Riboflavin
    0,28 mg
  • Tiamin
    0,18 mg
  • Vatten
    230,20 g
  • Vitamin B12
    1,01 µg
  • Vitamin B6
    0,52 mg
  • Vitamin C
    32,60 mg
  • Vitamin D
    1,51 µg
  • Vitamin E
    3,59 mg
  • Zink
    1,03 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet