Sprödbakad fisk med potatis & gröna bönor
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- haricots verts900 g
- småpotatis900 g
- olivolja1 dl
TILLAGNING
1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
2. Dela småpotatisarna på hälften och stek i panna med olivolja alternativt ugnsrosta dem på 225 grader i cirka 20 minuter, tills de blir gyllene.
3. Tillaga haricots verts med lite olja i stekpanna på medelvärme. Stek tills de blir möra och smaka av med salt och peppar.
Tips!
Servera tillsammans med säsongens grönsaker.Klassisk rätt på klassiskt vis! Smaklig måltid!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)336,85 kcal
- Energi (kJ)1409,48 kJ
- Fett15,90 g
- Enkelomättade fettsyror9,18 g
- Fleromättade fettsyror2,17 g
- Mättade fettsyror3,40 g
- Fiber4,65 g
- Järn1,98 mg
- Kalcium54,28 mg
- Kalium956,25 mg
- Kolesterol98,56 mg
- Kolhydrat23,22 g
- Disackarider0,65 g
- Monosackarider1,48 g
- Sackaros0,65 g
- Magnesium75,82 mg
- Natrium698,09 mg
- Niacin4,72 mg
- Protein22,90 g
- Riboflavin0,28 mg
- Tiamin0,18 mg
- Vatten230,20 g
- Vitamin B121,01 µg
- Vitamin B60,52 mg
- Vitamin C32,60 mg
- Vitamin D1,51 µg
- Vitamin E3,59 mg
- Zink1,03 mg