Sprödbakad fisk med kokt potatis, haricots verts och örtolja

Sprödbakad fisk med potatis & bönor

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Koka potatisen med salt och dill.

  3. 3. Skala kålroten och dela i halvor. Blanchera dessa tillsammans med haricots verts i några minuter. Tillsätt gärna lite smör eller en god olja till grönsakerna.

  4. 4. Mandolinera rädisor tunt.

  5. Tips!

  6. Toppa rätten med lite färsk dill.

  7. Findus Sprödbakad fisk med dess unika panering på råg och havre är en naturlig källa till protein och omega 3. Tillagas enkelt i ugn och passar både till vuxna och barn.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    519,87 kcal
  • Energi (kJ)
    2175,08 kJ
  • Fett
    26,63 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,89 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,46 g
  • Mättade fettsyror
    12,27 g
  • Fiber
    7,45 g
  • Järn
    2,28 mg
  • Kalcium
    121,67 mg
  • Kalium
    1357,11 mg
  • Kolesterol
    144,29 mg
  • Kolhydrat
    37,85 g
  • Disackarider
    3,36 g
  • Monosackarider
    2,45 g
  • Sackaros
    3,06 g
  • Magnesium
    96,86 mg
  • Natrium
    823,27 mg
  • Niacin
    7,06 mg
  • Protein
    28,64 g
  • Riboflavin
    0,29 mg
  • Tiamin
    0,29 mg
  • Vatten
    313,79 g
  • Vitamin B12
    1,06 µg
  • Vitamin B6
    0,57 mg
  • Vitamin C
    58,64 mg
  • Vitamin D
    2,39 µg
  • Vitamin E
    4,69 mg
  • Zink
    1,97 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet