Russinfisk med chili och vetekornspilaff

Russinfisk med chili och Vetekornspilaff

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Lägg Hokifilé i väl smorda bleck.

    Kärna ur och finhacka chilin, pressa saften ur citronerna.
    Strö chili, russin och salt över fisken. Häll över citronsaft och klicka på smöret.
    Tillaga i konvektionsugn 175°C till fiskens centrumteperatur är 60°C.

    Tillaga Vetekornspilaffen med soltorkade tomater enligt anvisning på kartongen.

    Servera fisken med citronklyfta och kokta broccolibuketter.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    337 kcal
  • Energi (kJ)
    1402,75 kJ
  • Fett
    4,57 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,87 g
  • Mättade fettsyror
    0,61 g
  • Fiber
    5,72 g
  • Järn
    2,38 mg
  • Kalcium
    102,50 mg
  • Kalium
    522,50 mg
  • Kolhydrat
    37,35 g
  • Magnesium
    75 mg
  • Niacin
    3,93 mg
  • Protein
    32,60 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vitamin C
    70,25 mg
  • Zink
    1,62 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet