Het fisktaco med extra krisp

Het fisktaco med extra krisp

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Strimla isbergssallad tunt och blanda med salt. Låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av ordentligt innan salladen blandas med juice från tre limefrukter. Ställ in i kylskåp.

  2. 2.  Pressa ner en vitlöksklyfta i majonnäsen.

  3. 3.  Värm Fish n´ Chips i ugn enligt anvisningar på förpackning. Dela i bitar.

  4. 4.  Bred ut den syrade salladen i tortillabröden. Klicka aioli på salladen och lägg på bitar av fiskpinnarna. Toppa med salsa och två stycken nachochips.

    Tips!
    Fyll med fler grönsaker om så önskas, till exempel majs och finhackad paprika.

    Frasiga Fiskpinnar, nachos, limesyrad sallad, het salsa och aioli – såå gott! Kanske är en taco utöver det vanliga precis det som önskas på menyn eller matsedeln, då rekommenderar vi denna krispiga taco.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    319,27 kcal
  • Energi (kJ)
    1335,96 kJ
  • Fett
    12,36 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,79 g
  • Fleromättade fettsyror
    5,02 g
  • Mättade fettsyror
    1,53 g
  • Fiber
    1,69 g
  • Järn
    1,06 mg
  • Kalcium
    54,27 mg
  • Kalium
    342,53 mg
  • Kolesterol
    19,18 mg
  • Kolhydrat
    40,63 g
  • Disackarider
    1,30 g
  • Monosackarider
    1,97 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    37,24 mg
  • Natrium
    2144,16 mg
  • Niacin
    1,28 mg
  • Protein
    10,26 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,17 mg
  • Vatten
    106,71 g
  • Vitamin B12
    0,61 µg
  • Vitamin B6
    0,18 mg
  • Vitamin C
    9,53 mg
  • Vitamin D
    0,39 µg
  • Vitamin E
    2,87 mg
  • Zink
    0,73 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet