Fylld fisk med tomat, mozzarella & zucchini

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga den sprödbakade fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Sprödbakad fylld fisk med tomat är perfekt för att variera med det klassiska fiskrätterna. 

  3. Grönsakerna

  4. 1. Dela grönsakerna i skivor och varva dem i fina rader i ett bleck eller form.

  5. 2. Mix färsk basilika och olja till en basilikaolja. Häll sedan över grönsakerna med lite salt och peppar.

  6. 4. Toppa grönsakerna med körsbärstomaterna på kvist.

  7. 3. Tillaga grönsakerna i ugn i cirka 10 minuter på 225°C.

  8. Tomatsås

  9. Koka ihop en enkel tomatsås på krossade tomater, hackad lök och torkad basilika. Smaka av med salt, peppar och lite socker.

  10. Tips!
    Ringla över lite av basilikaoljan på den färdiga rätten.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    349,21 kcal
  • Energi (kJ)
    1461,24 kJ
  • Fett
    16,37 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,26 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,39 g
  • Mättade fettsyror
    3,47 g
  • Fiber
    7,47 g
  • Järn
    2,88 mg
  • Kalcium
    78,20 mg
  • Kalium
    1752,13 mg
  • Kolesterol
    98,56 mg
  • Kolhydrat
    23,52 g
  • Disackarider
    0,29 g
  • Monosackarider
    17,60 g
  • Sackaros
    0,29 g
  • Magnesium
    101,59 mg
  • Natrium
    712,31 mg
  • Niacin
    6,15 mg
  • Protein
    23,28 g
  • Riboflavin
    0,30 mg
  • Tiamin
    0,25 mg
  • Vatten
    503,35 g
  • Vitamin B12
    1,01 µg
  • Vitamin B6
    0,87 mg
  • Vitamin C
    156,15 mg
  • Vitamin D
    1,51 µg
  • Vitamin E
    7,82 mg
  • Zink
    1,30 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet