Fylld fisk med spenat & choronsås
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- tomater, passerade200 g
- ruccola100 g
- ost, riven100 g
- potatis1,20 kg
- mjölk100 g
- smör100 g
- salt
- peppar
TILLAGNING
1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
2. Koka potatis och mosa därefter potatisen. Tillsätt smör, mjölk samt salt och peppar.
3. Lägg broccolin i ett bleck och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen på 220 grader i cirka 10 minuter.
4. Värm bearnaisesåsen och tillsätt passerade tomater.
Tips!
Servera med lite ruccola.Findus fylld sprödbakad fisk med spenat är ett gott val för både dig och miljön! All Findus fisk är MSC-certifierad.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)694,35 kcal
- Energi (kJ)2905,19 kJ
- Fett51,15 g
- Enkelomättade fettsyror23,97 g
- Fleromättade fettsyror10,49 g
- Mättade fettsyror13,33 g
- Fiber5,14 g
- Järn2,41 mg
- Kalcium171,71 mg
- Kalium1204,76 mg
- Kolesterol224,72 mg
- Kolhydrat28,47 g
- Disackarider1,23 g
- Monosackarider2,73 g
- Sackaros0,65 g
- Magnesium91,63 mg
- Natrium966,67 mg
- Niacin5,42 mg
- Protein28,76 g
- Riboflavin0,33 mg
- Tiamin0,20 mg
- Vatten312,31 g
- Vitamin B121,50 µg
- Vitamin B60,66 mg
- Vitamin C78,15 mg
- Vitamin D3,41 µg
- Vitamin E12,49 mg
- Zink1,83 mg