Fylld fisk med spenat & choronsås

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Koka potatis och mosa därefter potatisen. Tillsätt smör, mjölk samt salt och peppar.

  3. 3. Lägg broccolin i ett bleck och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen på 220 grader i cirka 10 minuter.

  4. 4. Värm bearnaisesåsen och tillsätt passerade tomater. 

  5. Tips!
    Servera med lite ruccola.

  6. Findus fylld sprödbakad fisk med spenat är ett gott val för både dig och miljön! All Findus fisk är MSC-certifierad.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    694,35 kcal
  • Energi (kJ)
    2905,19 kJ
  • Fett
    51,15 g
  • Enkelomättade fettsyror
    23,97 g
  • Fleromättade fettsyror
    10,49 g
  • Mättade fettsyror
    13,33 g
  • Fiber
    5,14 g
  • Järn
    2,41 mg
  • Kalcium
    171,71 mg
  • Kalium
    1204,76 mg
  • Kolesterol
    224,72 mg
  • Kolhydrat
    28,47 g
  • Disackarider
    1,23 g
  • Monosackarider
    2,73 g
  • Sackaros
    0,65 g
  • Magnesium
    91,63 mg
  • Natrium
    966,67 mg
  • Niacin
    5,42 mg
  • Protein
    28,76 g
  • Riboflavin
    0,33 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vatten
    312,31 g
  • Vitamin B12
    1,50 µg
  • Vitamin B6
    0,66 mg
  • Vitamin C
    78,15 mg
  • Vitamin D
    3,41 µg
  • Vitamin E
    12,49 mg
  • Zink
    1,83 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning