Frasig fisk med sallad och fetaostkräm
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Färsk spenat800 g
- Olivolja0,50 dl
- Granatäpple3 st
- Vitvinsvinäger0,25 dl
- Salt och peppar
- Fetaost200 g
- Crème fraiche3 dl
- Basilika30 g
TILLAGNING
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.
Mixa eller mosa fetaosten och blanda med Crème fraiche.
Servera salladen med fisk och fetaostkräm och garnera med färsk basilika.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)454,09 kcal
- Energi (kJ)1900,57 kJ
- Fett28,84 g
- Enkelomättade fettsyror10,48 g
- Fleromättade fettsyror4,07 g
- Mättade fettsyror11,69 g
- Fiber9,50 g
- Järn4,49 mg
- Kalcium297,35 mg
- Kalium1399,73 mg
- Kolesterol120,88 mg
- Kolhydrat12,95 g
- Disackarider2,63 g
- Monosackarider3,48 g
- Sackaros1,36 g
- Magnesium158,28 mg
- Natrium1013,98 mg
- Niacin3,62 mg
- Protein31,60 g
- Riboflavin0,44 mg
- Tiamin0,38 mg
- Vatten253,57 g
- Vitamin B121,10 µg
- Vitamin B60,64 mg
- Vitamin C44,94 mg
- Vitamin D1,28 µg
- Vitamin E5,50 mg
- Zink2,91 mg