Fiskburgare med lök & citronmajonnäs
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- tomat5 st
- citronsaft2 msk
- rödlök5 st
- krispig sallad0,90 kg
- majonnäs200 g
- Dill2 msk
- socker1 tsk
TILLAGNING
1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen. Dela fisken i två.
2. Monetera burgaren med tillbehören och citronmajonnäsen.
Tips!
Duka upp som en buffé med olika tillbehör och gästen kan välja själv.
Findus Fishn Chips gourmetfilé passar utmärkt att servera i burgare. Bara dela filén i två och montera ihop burgaren. Passar både stora och små gäster!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)566,58 kcal
- Energi (kJ)2370,84 kJ
- Fett29,67 g
- Enkelomättade fettsyror7,79 g
- Fleromättade fettsyror14,19 g
- Mättade fettsyror5,17 g
- Fiber3,68 g
- Järn2,36 mg
- Kalcium131,37 mg
- Kalium1173,46 mg
- Kolesterol169,20 mg
- Kolhydrat40,85 g
- Disackarider2,03 g
- Monosackarider2,73 g
- Sackaros0,93 g
- Magnesium75,26 mg
- Natrium1228,99 mg
- Niacin4,62 mg
- Protein32,32 g
- Riboflavin0,40 mg
- Tiamin0,19 mg
- Vatten258,96 g
- Vitamin B121,76 µg
- Vitamin B60,53 mg
- Vitamin C15,44 mg
- Vitamin D2,23 µg
- Vitamin E4,38 mg
- Zink1,52 mg