Fiskburgare med fänkålsslaw och picklad gurka

Fiskburgare med fänkålsslaw och picklad gurka

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillaga den panerade fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skala morötter och strimla tunt. Skiva fänkålen på mandolin. Blanda med majonnäs, gräddfil och senap. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skiva tomater. Skiva den picklade gurkan på längden.

  4. Lägg ihop fiskburgaren med grillat eller stekt bröd, salladsblad, fänkålsslaw, skivade tomater och fisk.

  5. Servera med rotfruktsstrips toppade med riven parmesan och dill.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    761,97 kcal
  • Energi (kJ)
    3187,16 kJ
  • Fett
    48,64 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,84 g
  • Fleromättade fettsyror
    25,86 g
  • Mättade fettsyror
    7,94 g
  • Fiber
    5,66 g
  • Järn
    2,66 mg
  • Kalcium
    233,26 mg
  • Kalium
    940,43 mg
  • Kolesterol
    139,71 mg
  • Kolhydrat
    55,70 g
  • Disackarider
    4,49 g
  • Monosackarider
    4,76 g
  • Sackaros
    2,19 g
  • Magnesium
    68,07 mg
  • Natrium
    975,55 mg
  • Niacin
    3,28 mg
  • Protein
    23,27 g
  • Riboflavin
    0,33 mg
  • Tiamin
    0,21 mg
  • Vatten
    257,56 g
  • Vitamin B12
    1,47 µg
  • Vitamin B6
    0,47 mg
  • Vitamin C
    23,59 mg
  • Vitamin D
    1,24 µg
  • Vitamin E
    4,82 mg
  • Zink
    1,42 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning