Fish & Chips Roll katsu med kål

Fish & Chips Roll katsu med kål

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg vitkålen och rädisorna i kallt vatten fram till servering. De blir då extra krispiga.

  2. 2. Blanda ihop majonnäs och wasabi till en het majonnäs.

  3. 3. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  4. 4. Lägg den strimlade kålen och wasabimajonnäs i mini tortillas.

  5. 5. Toppa med Fish & Chips Roll, rädisor och vårlök. Toppa med friterad grönkål för extra krisp.

  6. Tips!

  7. Önskas en mildare majonnäs byt ut wasabi mot lime och få en fräsch limemajonnäs.

  8. Findus Fishn Chips Roll med MSC-märkt Alaska pollock passar perfekt till fisktaco. Variera salsa och toppings efter gästernas tycke och smak.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    272,57 kcal
  • Energi (kJ)
    1140,54 kJ
  • Fett
    11,16 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,87 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,25 g
  • Mättade fettsyror
    3,18 g
  • Fiber
    1,32 g
  • Järn
    0,67 mg
  • Kalcium
    58,67 mg
  • Kalium
    452,48 mg
  • Kolesterol
    75,80 mg
  • Kolhydrat
    22,01 g
  • Disackarider
    1,36 g
  • Monosackarider
    1,42 g
  • Sackaros
    0,14 g
  • Magnesium
    38,14 mg
  • Natrium
    707,15 mg
  • Niacin
    2,37 mg
  • Protein
    20,19 g
  • Riboflavin
    0,11 mg
  • Tiamin
    0,11 mg
  • Vatten
    109,44 g
  • Vitamin B12
    0,83 µg
  • Vitamin B6
    0,18 mg
  • Vitamin C
    11,27 mg
  • Vitamin D
    1,67 µg
  • Vitamin E
    2,62 mg
  • Zink
    0,99 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet