Fish & Chips med remouladsås
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- dijonsenap2 tsk
- äggula2 st
- rapsolja2 dl
- kapris 2 msk
- citronsaft1 msk
- shalottenlök2 st
- saltgurka 4 msk
- färsk persilja2 msk
- salt och peppar
TILLAGNING
Egengjord remouladsås
Använd rumstempererade ingredienser.
1. Vispa ihop äggula med senap och citronsaft.
2. Häll försiktigt i oljan i en tunn stråle, under kraftig vispning.
3. Tillsätt kapris, persilja, saltgurka och shalottenlök. Smaka av med salt och peppar.
Tillaga Fishn Chips enligt anvisning på förpackningen.
Tips!
Servera gärna pommes frites eller ugnsrostade potatis till.
En rätt som alltid går hem hos gästerna - panerad fisk med egengjord remouladsås. Med Findus Fishn Chips går det smidigt att få till en krispig och perfekt panerad fisk!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)358,55 kcal
- Energi (kJ)1500,29 kJ
- Fett26,61 g
- Enkelomättade fettsyror14,45 g
- Fleromättade fettsyror6,60 g
- Mättade fettsyror3,88 g
- Fiber0,77 g
- Järn1,19 mg
- Kalcium37,78 mg
- Kalium552,02 mg
- Kolesterol145,71 mg
- Kolhydrat7,12 g
- Disackarider0,30 g
- Monosackarider0,71 g
- Sackaros0,29 g
- Magnesium44,60 mg
- Natrium778,64 mg
- Niacin2,78 mg
- Protein22,87 g
- Riboflavin0,21 mg
- Tiamin0,08 mg
- Vatten106,31 g
- Vitamin B121,26 µg
- Vitamin B60,33 mg
- Vitamin C2,88 mg
- Vitamin D1,83 µg
- Vitamin E7,21 mg
- Zink0,78 mg