Syrlig mangocheesecake med rostad kokos & chiafrön

Syrlig MangoCheese med rostad kokos & chiafrön

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Lägg gelatinblad i kallt vatten och låt stå i 10 minuter. Smält sedan gelatinbladen försiktigt i mikro eller kastrull. Mixa alla övriga ingredienser utom grädden. Tillsätt de smälta gelatinbladen och skalet från limen. Fortsätt mica 1-2 minuter. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den och blanda runt. Låt stå kallt i ett par timmar. Rosta kokosflingor och blanda med chiafrön. Sprinkla över och dekorera med lite bär vid serveringen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    241,92 kcal
  • Energi (kJ)
    1012,25 kJ
  • Fett
    20,40 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,96 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,68 g
  • Mättade fettsyror
    13,14 g
  • Fiber
    0,91 g
  • Järn
    0,19 mg
  • Kalcium
    55,78 mg
  • Kalium
    178,47 mg
  • Kolesterol
    59,76 mg
  • Kolhydrat
    11,22 g
  • Disackarider
    4,10 g
  • Monosackarider
    3,45 g
  • Sackaros
    2,49 g
  • Magnesium
    13,76 mg
  • Natrium
    88,84 mg
  • Niacin
    0,34 mg
  • Protein
    3,48 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    82,41 g
  • Vitamin B12
    0,17 µg
  • Vitamin B6
    0,17 mg
  • Vitamin C
    13,44 mg
  • Vitamin D
    0,06 µg
  • Vitamin E
    1,24 mg
  • Zink
    0,33 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet