Pannkakstårta med hallonfyllning

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Fyllning
    1.  Vispa grädden och blanda med övriga ingredienser.
    Varva pannkakor och fyllning. Avsluta med vispad grädde. Dekorera med hallon.

    Grov patékonsistens: Se ovan.

    Timbalkonsistens: Se ovan. Ersätt pannkakorna med Pannkaksplätt, timbal, Findus 96008667. Ersätt hallon med Hallonpuré, Findus 96012417.


  2. Gelékonsistens: Servera dubbel portion fyllning tillsammans med tinad Hallonpuré och vispad grädde.

    Flytande konsistens: Hallonsoppa, se MRS. Servera med vispad grädde.

    MRS = Mätt Rätt & Slätt

  3. TIPS!
    Thick & Easy™ , tillsätts till fyllningen för att denna skall bibehålla sin konsistens.

  4. Traditionell och omtyckt av många. Pannkakstårta med hallonfyllning är gott och perfekt att servera som dessert. En enkel tårta att göra till många gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    181,97 kcal
  • Energi (kJ)
    761,42 kJ
  • Fett
    12,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,20 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,58 g
  • Mättade fettsyror
    6,89 g
  • Fiber
    1,23 g
  • Järn
    0,46 mg
  • Kalcium
    63,92 mg
  • Kalium
    138,88 mg
  • Kolesterol
    73,09 mg
  • Kolhydrat
    14,25 g
  • Disackarider
    5,71 g
  • Monosackarider
    0,85 g
  • Sackaros
    3,31 g
  • Magnesium
    14,21 mg
  • Natrium
    91,89 mg
  • Niacin
    0,57 mg
  • Protein
    3,41 g
  • Riboflavin
    0,11 mg
  • Tiamin
    0,08 mg
  • Vatten
    56,70 g
  • Vitamin B12
    0,38 µg
  • Vitamin B6
    0,07 mg
  • Vitamin C
    6,59 mg
  • Vitamin D
    0,22 µg
  • Vitamin E
    0,88 mg
  • Zink
    0,44 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning