Pannacotta med hallonspegel

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen.

  2. 2.  Tillsätt gelatinet under omrörning. Tillsätt kvarg och socker. Smaka av.

  3. 3.  Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.

  4. 4.  Tina hallonpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.

  5. TIPS!
    Dekorera med färska hallon och citronmeliss. 

    Pannacotta med hallonspegel är en dessert med många härliga smaker. Otroligt lätt att tycka om! Servera gärna portionsvis i glas för vacker servering.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    161,98 kcal
  • Energi (kJ)
    677,73 kJ
  • Fett
    12,51 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,09 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,37 g
  • Mättade fettsyror
    7,95 g
  • Fiber
    0,94 g
  • Järn
    0,27 mg
  • Kalcium
    42,66 mg
  • Kalium
    101,23 mg
  • Kolesterol
    35,60 mg
  • Kolhydrat
    10,11 g
  • Disackarider
    8,08 g
  • Monosackarider
    0,79 g
  • Sackaros
    6,92 g
  • Magnesium
    10,21 mg
  • Natrium
    13,10 mg
  • Niacin
    0,14 mg
  • Protein
    2,08 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    50,11 g
  • Vitamin B12
    0,14 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    6,37 mg
  • Vitamin D
    0,03 µg
  • Vitamin E
    0,67 mg
  • Zink
    0,23 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet