Mangomarinerad fruktsallad med riven choklad

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Smaksätt mangopuré med florsocker. Blanda fruktcocktail och bananer. Låt stå och dra några timmar. Dekorera med riven choklad.

  2. Grov patékonsistens: Se ovan.

    Timbalkonsistens: Solskensoppa, sid 209 MRS. Servera med vispad grädde.

    Gelékonsistens: Solskensoppa, sid 209 MRS. Servera med vispad grädde.


  3. Flytande konsistens: Solskensoppa, sid 209 MRS. Servera med vispad grädde.

  4. MRS= Mätt Rätt & Slätt.

  5. TIPS!
    Servera med vispad grädde eller glass.

    Ett perfekt mellanmål eller dessert! Mangomarinerad fruktsallad som toppas med riven choklad.  

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    126,73 kcal
  • Energi (kJ)
    530,21 kJ
  • Fett
    0,32 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,06 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,07 g
  • Mättade fettsyror
    0,12 g
  • Fiber
    2,41 g
  • Järn
    0,41 mg
  • Kalcium
    10,60 mg
  • Kalium
    282,01 mg
  • Kolhydrat
    28,48 g
  • Disackarider
    6,61 g
  • Monosackarider
    16,88 g
  • Sackaros
    6,61 g
  • Magnesium
    20,30 mg
  • Natrium
    5,40 mg
  • Niacin
    0,72 mg
  • Protein
    0,88 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    117,70 g
  • Vitamin B6
    0,32 mg
  • Vitamin C
    16,20 mg
  • Vitamin E
    1,20 mg
  • Zink
    0,15 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet