INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vispgrädde5 msk
- Strösocker1,50 tsk
- Vaniljsocker1,50 tsk
TILLAGNING
1. Vispa grädden. Blanda försiktigt puré, vispgrädde och crème fraiche. Smaksätt med socker och vaniljsocker.
TIPS!
Smaksätt med vaniljpulver istället för vaniljsocker.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)58,80 kcal
- Fett5,16 g
- Enkelomättade fettsyror1,25 g
- Fleromättade fettsyror0,21 g
- Mättade fettsyror3,28 g
- Järn0,22 mg
- Kalcium13,44 mg
- Kalium56,94 mg
- Kolesterol14,46 mg
- Kolhydrat2,39 g
- Disackarider1,29 g
- Sackaros0,94 g
- Magnesium6,11 mg
- Natrium38,52 mg
- Niacin0,11 mg
- Protein0,51 g
- Riboflavin0,03 mg
- Tiamin0,01 mg
- Vatten26,58 g
- Vitamin B60,01 mg
- Vitamin C5,03 mg
- Vitamin D0,01 µg
- Vitamin E0,41 mg
- Zink0,10 mg