Halloncheesecake i glas

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Vispa färskost med svartvinbärspuré och florsocker.

  2. 2. Smält den vita chokladen.

  3. 3. Vispa grädden lätt och rör i den vita chokladen.

  4. 4. Rör ner hallonpuré i gräddblandningen så att den blir marmorerad.

  5. 5. Krossa digestivekex och varva sedan med svarvinbärsfyllningen.

  6. 6. Toppa till sist med hallongrädde, hackad ruby choklad och ett färskt hallon.

  7. Tips!

  8. Genom att servera denna cheesecake i små glas, passar den väldigt bra på buffén!

  9. Cheesecake är en favorit för många. Prova att göra det med Hallonpuré och Svarvinbärspuré nästa gång. För en somrigare variant, prova att göra denna cheesecake med Exotiska fruktpuré samt Mangopuré

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    444,91 kcal
  • Energi (kJ)
    1861,59 kJ
  • Fett
    32,17 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,22 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,62 g
  • Mättade fettsyror
    19,09 g
  • Fiber
    1,88 g
  • Järn
    0,62 mg
  • Kalcium
    104,52 mg
  • Kalium
    194,62 mg
  • Kolesterol
    64,28 mg
  • Kolhydrat
    33,15 g
  • Disackarider
    16,80 g
  • Monosackarider
    1,03 g
  • Sackaros
    13,70 g
  • Magnesium
    18,03 mg
  • Natrium
    293,46 mg
  • Niacin
    0,67 mg
  • Protein
    5,46 g
  • Riboflavin
    0,16 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    49,91 g
  • Vitamin B12
    0,29 µg
  • Vitamin B6
    0,09 mg
  • Vitamin C
    13,65 mg
  • Vitamin D
    0,14 µg
  • Vitamin E
    1,87 mg
  • Zink
    0,63 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet