Ananasmousse med svartvinbärskärna

Ananasmousse med svartvinbärskärna

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Blötlägg gelatinbladen. Vispa grädden. Tina ananaspurén och värm en del med gelatinet så det smälter. Blanda i resten av purén och vänd försiktigt ner grädden. Ställ i kylen 1-2 timmar.

  2. Blanda svartvinbärspurén med florsocker. Fyll en spritspåse och spritsa försiktigt in svartvinbären i moussen precis innan servering.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    536,16 kcal
  • Energi (kJ)
    2243,19 kJ
  • Fett
    41,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,08 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,52 g
  • Mättade fettsyror
    25,80 g
  • Fiber
    5,62 g
  • Järn
    0,66 mg
  • Kalcium
    125,87 mg
  • Kalium
    443,12 mg
  • Kolesterol
    114,30 mg
  • Kolhydrat
    34,32 g
  • Disackarider
    23 g
  • Monosackarider
    8,58 g
  • Sackaros
    20,31 g
  • Magnesium
    36,74 mg
  • Natrium
    26,85 mg
  • Niacin
    0,60 mg
  • Protein
    5,31 g
  • Riboflavin
    0,14 mg
  • Tiamin
    0,13 mg
  • Vatten
    189,42 g
  • Vitamin B12
    0,36 µg
  • Vitamin B6
    0,23 mg
  • Vitamin C
    109,40 mg
  • Vitamin D
    0,09 µg
  • Vitamin E
    2,03 mg
  • Zink
    0,59 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet