Fish & Chips - allt för en komplett meny
Att erbjuda flera Fish & Chips-rätter ger kunden valmöjligheter och ökar chansen att alla i ett sällskap tycker att det är ett bra val av matställe. Vi rekommenderar en meny som här till höger med Gourmetfilén som huvudrätt i stor- och mellanservering, Fish & Fun till barnen och ett tydligt glutenfritt alternativ.Få den bästa Fish & Chips med en fritös på 180°C
Alla Fish & Chips produkterna tillagas med fördel i fritös direkt från fryst. Du får då inte bara frysens fördelar av lång hållbarhet och enklare portionsplanering, du får färdig fisk på ca 2-5 minuter beroende på produkt och det krävs väldigt lite förkunskap i köket.Mer inspiration & tips
köp & få.
Köp & Få-paketet består av:• Stort serveringspapper med tryck.
• Klistermärke som kan sättas på vanliga vita tråg eller lådor.
• Gnuggistatueringar med havstema att använda som gåva på barnmenyn.
Kontakta din Findussäljare för att se hur kan hjälpa dig med att äga din Fish & chips servering.
Fish & Chips - klassisk mat att äta i farten. Friterat, inslaget i tidningspapper och iväg till gästen. Serveringen i bara tidningspapper mår bra av modernisering så vi förflyttar den till ett tråg eller låda men behåller ett papper i för känslans skull. Tas med till bryggan, äts på festival eller hemma på altanen.Härlig raggmunk av riven potatis
och ägg. Gräddad på båda sidor
med läcker gyllenbrun färg.