Smörgås med rökt lax och hovmästarsås, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Brödtimbal 5 st
  • Smör
    25 g
  • Rökt laxtimbal FINDUS 96015515
    4 st
  • Dill
    10 g

TILLAGNING

  1. 1.  Bre brödtimbalerna med smör.

  2. 2.  Skiva laxtimbalerna och fördela på de 10 små smörgåsarna.

  3. 3.  Klicka över hovmästarsås.  

  4. TIPS!
    Garnera med en dillkvist. (endast för dekoration)

  5. Små läckra smörgåsar med rökt lax och hovmästarsås. Perfekt att servera som tilltugg under julens festligheter.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    19,52 kcal
  • Energi (kJ)
    81,67 kJ
  • Fett
    2,11 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,50 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,09 g
  • Mättade fettsyror
    1,39 g
  • Fiber
    0,03 g
  • Järn
    0,04 mg
  • Kalcium
    3,51 mg
  • Kalium
    8,82 mg
  • Kolesterol
    6,68 mg
  • Kolhydrat
    0,09 g
  • Disackarider
    0,02 g
  • Monosackarider
    0,01 g
  • Magnesium
    0,54 mg
  • Natrium
    12,49 mg
  • Niacin
    0,05 mg
  • Protein
    0,12 g
  • Vatten
    1,50 g
  • Vitamin B12
    0,02 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin C
    0,70 mg
  • Vitamin D
    0,06 µg
  • Vitamin E
    0,07 mg
  • Zink
    0,02 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet