Potatissallad, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Potatis, välkokt, pressad
    150 g
  • Sås
  • Grädde
    0,50 kg
  • Majonnäs
    50 g
  • Senap
    10 g
  • Curry
  • Dragon, stött
  • Kapris- eller ättiksgurkspad
  • Lökpulver
  • Salt, peppar

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna till såsen.

  2. 2.  Vänd ner potatisen. Smaka av.

  3. TIPS!
    Serveras varm eller kall.

  4. Krämig och smakrik potatissallad i timbalkonsistens. Ett perfekt tillbehör till mycket.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    2361 kcal
  • Energi (kJ)
    9868 kJ
  • Fett
    239,55 g
  • Enkelomättade fettsyror
    49,90 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,75 g
  • Mättade fettsyror
    131 g
  • Fiber
    3,15 g
  • Järn
    0,80 mg
  • Kalcium
    381 mg
  • Kalium
    983 mg
  • Kolesterol
    571,50 mg
  • Kolhydrat
    44,25 g
  • Disackarider
    13,90 g
  • Monosackarider
    0,75 g
  • Sackaros
    0,45 g
  • Magnesium
    63,50 mg
  • Natrium
    240 mg
  • Niacin
    2,85 mg
  • Protein
    14,30 g
  • Riboflavin
    0,50 mg
  • Tiamin
    0,22 mg
  • Vatten
    388,40 g
  • Vitamin B12
    1,80 µg
  • Vitamin B6
    0,43 mg
  • Vitamin C
    28,10 mg
  • Vitamin D
    0,45 µg
  • Vitamin E
    5,25 mg
  • Zink
    1,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet