Bakelse med hallonsås och banankräm, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Banankräm
- Banan1 st
- Lime0,50 st
- Kvarg100 g
- Florsocker0,25 dl
- Hallonsås
- Florsocker0,50 dl
TILLAGNING
1. Värm timbalerna i bleck under lock 100% ånga, 100°C enligt anvisning på förpackningen.
Banankräm
1. Mosa bananerna fint och blanda med kvarg, florsocker, Berinkning Majsvälling och pressad lime.
Hallonsås
1. Tina Hallonpuré och balnda med florsocker. Tillsätt Thick & Easy™ till önskad konsistens.
2. Bygg ihop till en bakelse och servera med hallonsåsen.
Tips!
Toppa med färska hallon och bananskivor.Servera den här enkla och goda pannkaksplättbakelse i timbalkonsistens som dessert. Perfekt alternativ till den traditionella pannkakan.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)189,23 kcal
- Energi (kJ)791,82 kJ
- Fett7 g
- Enkelomättade fettsyror2,07 g
- Fleromättade fettsyror0,73 g
- Mättade fettsyror2,87 g
- Fiber1,99 g
- Järn1,13 mg
- Kalcium117,35 mg
- Kalium302,76 mg
- Kolesterol79,40 mg
- Kolhydrat23,48 g
- Disackarider6,39 g
- Monosackarider2,57 g
- Sackaros2,02 g
- Magnesium27,21 mg
- Natrium164,84 mg
- Niacin1,10 mg
- Protein6,92 g
- Riboflavin0,21 mg
- Tiamin0,15 mg
- Vatten85,15 g
- Vitamin B120,59 µg
- Vitamin B60,21 mg
- Vitamin C13,50 mg
- Vitamin D0,90 µg
- Vitamin E1,70 mg
- Zink0,74 mg